Ik ben Yara, en ik illustreer en ontwerp interieurs. Anders gezegd: ik kan tekeningen maken van woonkamers en woonkamers van tekeningen.

Ik ben Yara, en ik illustreer en ontwerp interieurs. Anders gezegd: ik kan tekeningen maken van woonkamers en woonkamers van tekeningen.

Neem contact op

Volg mij

Bekijk mijn inspiratie

Bezoek mijn winkel

Ik werk voornamelijk in opdracht. Vaak word ik gevraagd het interieur (soms ook de gevel) van een woonhuis vast te leggen. Iemand gaat verhuizen, is net verhuisd of wil graag een persoonlijke herinnering hebben aan een bepaalde plek. Het omgekeerde kan ook. Een ‘fictief’ interieur dat ik heb getekend kan als ontwerp dienen voor een nieuw in te richten ruimte.

Ik houd van precisiewerk: mijn tekeningen verschijnen in miniatuur op kopjes en bekers, maar net zo lief doe ik metershoge raam- en muurschilderingen. Voor restaurants ontwerp ik huisstijlen. Die veelzijdigheid is leuk en houdt mij scherp.
Mogelijkheden genoeg!

Mocht je vragen hebben of wil je graag samenwerken?
Neem dan contact op via mijn emailadres of telefoonnummer.

Yara Francken
info@yarafrancken.com
+31 (0)6 41 67 54 63

Klanten en
samenwerkingen

vtwonen, Cineville, Brasserie Groep, Neighbours Grill & Bites, Kasteel de Haar, Little Green Shop, Theo-Bert Pot, Fabrique Ceramique, Festival Design Kwartier, Dutch Design Week, Peter Mooij / Lebowski Publishers, Decoration for Paint, Portiekkunst, Huisnummer 5, Jan Willem Lagerwaard, Tweede Kamer der Staten-Generaal, FORM Magazine, Mirte van Kooten

Contact

Voor vragen kun je mij bereiken op info@yarafrancken.com

Contact

For any questions, feel free to send me an e-mail at info@yarafrancken.com