De projecten die ik doe variëren van teken- en ontwerp-opdrachten voor particulieren tot illustratiewerk, raam- en muurschilderingen en huisstijlen voor bedrijven.

Vormgeving

Wil je graag iets laten ontwerpen? Ik bedenk logo’s en huisstijlen en verzorg de uitwerking of toepassing. Tot nu toe voor horeca, retail en media. Maar ook particulieren komen met ontwerp-opdrachten: verhuis-, trouw-, geboortekaarten of een persoonlijke ansichtkaart. Het mag ook een heel ander product zijn. Gordijnstof, behang, een badkamertegel? Er is vanalles mogelijk.

Raam- en muurschilderingen

Ik houd van precisiewerk: mijn tekeningen verschijnen in miniatuur op kopjes en kaartjes, maar net zo lief doe ik metershoge raam- en muurschilderingen. Wil je graag een raamtekening? Ik werk met krijtstiften en acrylstiften, in wit of in kleur. Ik heb ervaring met hoge etalageramen, ook teksten zijn geen probleem. Muurschilderingen ontwikkel ik momenteel in samenwerking met verfwinkel Decoration for Paint. Heb je een (ander) leuk idee hierover, of wil je graag dat ik bij jou kom illustreren? Dat kan in overleg.

Illustratie op maat

Ga je verhuizen, verbouwen of ben je juist net klaar? Wil je je herinnering graag vastgelegd hebben? Zoek je een origineel cadeau? Of heb je een andere wens, zakelijk of particulier? Ik teken het graag voor je.
Opdrachten die ik veel doe zijn boekillustraties, illustraties voor kaarten, merchandise, servies, plattegronden en (ingelijste) interieurtekeningen als kunstwerk voor aan de muur.

Zelf een goed idee?

Contact

Voor vragen kun je mij bereiken op info@yarafrancken.com

Contact

Voor vragen kun je mij bereiken op info@yarafrancken.com

Website door Mirte van Kooten

Website door Mirte van Kooten